FarmVille trochu jinak

Pustila jsem se do hry FarmVillle od společnosti Zynga. FarmVille se hraje prostřednictvím sociální sítě Facebook. O popularitě FarmVille svědčí i fakt, že je to nejhranějí hra ze všech aplikací na Facebooku.


Ve hře FarmVille se stanete virtuálním farmářem a Vaším úkolem bude vysévat, pěstovat a sklízet velké množství nejrůznějších plodin, stromů, ale také zvířat. Ta samozřejmě nevyséváte a nesklízíte, ale pečovat o ně musíte. Za vaše snažení jste odměňování mincemi a také zkušenostmi, které jsou důležité pro postup na další levely a tím i k odemykání dalších zajímavých plodin. Krom plodin a zvířat jsou ve gře FarmVille k dostání i dekorační předměty, které pomáhají celou farmu zkrášlit.
Online hra FarmVille je neustále obohacována o nové prvky, plodiny, zvířata i dekorace a snaží se tak vyhnout stereotypu, do kterého Vás jiná hra pravděpodobně po čase (obvykle po několika týdnech) uvrhne.


Samozřejmě je hra FarmVille hrou sociální, což znamená, že je kladen i důraz na vaše přátele, kteří tuto hru hrají. Vypomáhejte jim a tak získávejte další mince a zkušenosti, ale také svou farmu rozšiřujte. Za určitý počet přátel, se vám totiž odemkne možnost expandovat a tak získat další prostor pro vaše farmářské aktivity. Další výhodou je možnost rozesílat a získávat od přátel dárky, které nelze jinak získat.

Dlužno přiznat, že hra mne natolik zaujala, že budu přinášet novinky a byl jí zřízen na tomto blogu samostatný štítek.

Další stránky o hře FarmVille
Farmville - další tipy na hru

Komentáře