Internetový marketing

"Internetový marketing neboli marketing na internetu anebo také on-line marketing je v českých odborných knihách definován různými způsoby. Někdy je za internetový marketing označován i e-marketing, nebo elektronický marketing. Ale toto označení není správné, protože e-marketing zahrnuje veškerý elektronický marketing, tedy včetně internetového marketingu, mobilního marketingu, online televize. Do budoucna to může být i přímá komunikace domácí ledničky s on-line obchodem. Internetový marketing v současné době v elektronickém marketingu zaujímá největší podíl."
Toliko vysvětlení wikipedie k tématu internetového marketingu.

Přeloženo do srozumitelného jazyka to znamená efektivní využití zdrojů, které nabízí internet, pro rozvoj Vašeho podnikání, získávání nových klientů, nebo zakázek.

  • Využíváte opravdu všechny možnosti. které dnešní internet poskytuje?

  • Máte dobře podchycenou pozici Vašich internetových stránek v obecném vyhledávání dominantních vyhledávačů jako je seznam, google a bing?

  • Jsou Vaše stránky napsané přehledně a srozumitelně, tak aby se v nich Váš potenciální obchodní partner lehce a rychle zorientoval?

  • Odpovídá Vaše internetová prezentace Vašim představám?

  • Získáváte nové zakázky a zákazníky z internetu?


Pokud alespoň na jednu otázku odpovíte NE, pak je právě nyní nejvhodnější doba pro kontaktování specializované firmy, která se internetovým marketingem zabývá. Dobře zvládnutý internetový marketing je i v dnešním náročném čase jistota práce, zakázek a zákazníků. S nastupujícím tlakem na internet ze strany výrobců mobilních telefonů a televizorů se role internetu v životě a obchodě stále zvyšuje a výhledově bude stále silnější. Prezentace firmy na internetu se tím stane nepostradatelnou a efektivní využití možností internetu bude to, co možná bude rozhodovat o budoucích zakázkách Vaší společnosti.
Specializované firmy Vám provedou analýzu Vaší internetové prezentace na internetu a ve spolupráci s Vámi navrhnou možná řešení zacílená podle Vašich potřeb. Najdou řešení ušité na míru právě Vašim požadavkům.

Komentáře