Wewaii - několik rad


Nedávno jsem položila jednomu zkušenému hráči on-line hry Wewaii několik otázek. Protože se domnívám, že by jeho odpovědi mohly zajímat i další hráče této hry, rozhodla jsem se celý rozhovor zaznamenat a zveřejnit. Omlouvám se tímto, své "oběti", že jsem jej neinformovala předem o svém úmyslu. Doufám, že se nebude příliš zlobit.

Otázka: Je lepší nechat makat každého pracanta na jiné budově, nebo je nechat rychleji všechny udělat jednu a pak je poslat na další? Myslím teď hlavně s ohledem na spokojenost turistů
Odpověď: Při čtyřhvězdičkovém letovisku jednoznačně pouze 1 dělníka na každé budově. Víc dělníků na jedné budově dělá větší "rámus", který ruší turisty. Obecně je ale ruší jakákoliv stavba… 4 hvězdičky už jsou peklo. Navíc 1 dělník má 100% výkonnost, 2 dělníci mají 100+90, tři dělníci mají 100+90+80% výkonnost… atd.
Otázka: No nazdar, spokojenost mi padá geometrickou čarou, tak uvidíme, jestli se mi z toho povede vyhrabat :-)
Odpověď: To věřím, při 4 hvězdičkách nadávají turisté totálně na všechno. Řekl bych, že je chyba jít na 4 hvězdičky dřív, než kolem 120-150 levelu. Možná kolem 120 je to schůdné, za předpokladu že máš vyšperkovaný hotel.
Otázka: A když upravuji budovu na 4. hvězdičku a nikdo na ní nepracuje - je to lepší, nebo se to chová jako staveniště a turisté budou zase brblat?
Odpověď: Jak se chová nakliknutý barák netuším, nicméně při 4* vadí turistům jak stavba samotná, tak ještě navíc hluk při 2 a více dělnících.
Otázka: Pomůže, když začnu dávat body do vybavení?
Odpověď: Body do vybavení bych nedával, je z toho minimální zisk. Prvně být tebou uklidím blízké odpadky. A okamžitě bych zboural ty 1* baráky… ty snižují hodnocení turistů nehorázně. Když dáš turistu, který očekává úroveň 4 hvězdiček do domku, který má hvězdičku jen jednu, tak se zblázní.

Komentáře